It Makes Your Stace Smack. - Does You Does, Or Does You Don'T Take Stace?

Tänk att det finns så många

Posted Oct. 3, 2016, 5:33 p.m. By stace Tags: Handel

Det är intressant om man tänker på det att det finns så många streckkoder på saker och ting. Det finns nästan en streckkod på allt. På minsta lilla tuggummi paket så finns det en streckkod.

Om man tänker på det

Ja om man tänker på det så blir det väldigt tydligt att det finns så många streckkoder. Ja jag kommer ihåg vad en vän brukade säga när hot tog på sig mage som var lite rund- ja det har krävts många streckkoder för att få till det här.
Ja det finns ju så mycket gott så det är ju inte så konstigt att man kanske går upp lite i vikt. Just när det kommer till mat så finn det ju så mycket gott i affärerna som man kan äta och som man gärna stoppar i sig. Ja det är väl härligt att det finns så mycket att välja på. Man behöver egentligen inte  bli uttråkad på det man äter, det finns så mycket nytt som man kan prova på.
Jag vill gärna prova på något nytt och äta något nytt. Men det finns dom som inte tycker om att prova på nya saker utan vill gärna bara äta samma som dom alltid äter. Det är något som dom vill, medans andra tycker tvärtom och vill gärna prova på något nytt hela tiden.
Så det är verkligen olika hur man vill ha det och det är väl härligt att vi är olika så att det blir lite variation på tillvaron.
Ja så tänk på det nästa gång du går in i mataffären nästa gång. Tänk på hur många olika streckkoder det finns på allt. Det är lite intressant om man tänker efter.
Ja det är lite kul att tänka på lite olika saker som finns runt omkring oss. Det finns så mycket att tänka på och fundera kring.