It Makes Your Stace Smack. - Does You Does, Or Does You Don'T Take Stace?

Byggnad som värmer upp

Posted Nov. 11, 2013, 11:52 a.m. By stace Tags: Värme

Vi var med barnen och besökte ett kärnkraft i helgen, dem tyckte det var jätte spännande och ville gärna åka dit igen. Det var roligt och intressant för oss vuxna också. Vi lärde oss mycket som vi inte visste innan vi kom dit och alla barn hade jätte roligt, vi tog med fika och hade en liten paus och sedan fortsatte varningen igen. Det var riktigt lyckat och kan rekommendera det till andra barnfamiljer. 

Nu är det lunch om några minuter, ska nog gå och köpa sån där så kallad kina mat. Det är riktigt gott och man får alltid så mycket att det räcker till matlåda i flera dagar, eller i alla fall två eller tre dagar. Längtar till jag slutar jobbet faktiskt så jag får gå och träna. 

Det var så himla länge sen, jag vill komma i form igen och få ut all min kraft och aggression på gymmet.